Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha μέσα από το νοσοκομείο όπου βρέθηκε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λέγοντας χαρακτηριστικά «πέρασα πολύ δύσκολα τις προηγούμενες μέρες».

«Επρόκειτο για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, από τις πλέον σοβαρές. Είναι συχνές σε νεαρές κυρίες και απειλούν μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά. Είναι σκόπιμο να σπεύδει κανείς να τις αντιμετωπίσει και να μην περιμένει να φύγει η λοίμωξη», τόνισε ο γιατρός της, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Πρόσθεσε δε ότι «είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη που αποκλείεται να τα αγνοήσουν. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες».

«Εγώ γενικά δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ο πόνος αντανακλούσε μπροστά. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6. Σπαρταρούσα».

«Είμαι πολύ καλά σήμερα. Ο γιατρός μου με έσωσε για μένα. Σε λίγο βγαίνω από το νοσοκομείο, αλλά θα συνεχίσω τη θεραπεία από το σπίτι. Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για όλη την αγάπη που της έχει δείξει το τελευταίο διάστημα και τις ευχές που της έχουν στείλει όλες αυτές τις μέρες μέσω social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA