Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το πως βίωσε την περίοδο της πρώτης καραντίνας και γενικότερα την κατάσταση που διαμορφώθηκε με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δε μου χρειαζόταν αυτό και έχω μυηθεί στο να ψάχνω πράγματα του εαυτού μου και πάντα με εκπλήσσει. Δε μου χρειάζεται κάτι τόσο οδυνηρό για να καταλάβω τι μου γίνεται. Ταράχτηκα πολύ την πρώτη φορά, δε μου άρεσε καθόλου και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Είχα θυμώσει με αυτούς που έβρισκαν κάτι ωραίο στην καραντίνα και που καθάριζαν τα σπίτια τους. Μετά ηρέμησα» είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πρόσθεσε:

«Μετά έμεινα αναγκαστικά με τον εαυτό μου, είδα κάποια πράγματα και ξεκουράστηκα… Είναι μια ιστορία, που πραγματικά με έχει στενοχωρήσει και θέλω να τελειώσει αυτό το πράγμα».

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έφερε ο γάμος στη ζωή της. «Ο γάμος είναι ένα καινούριο statement στη ζωή μου. Το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όριά μου, το απολαμβάνω». Για το κατά πόσο ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα απάντησε πως ποτέ δεν πίστευε κάτι τέτοιο.

Ο σύζυγός της, ο γνωστός ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, μπορεί να μην έχει σχέση με τον χώρο της, αλλά αυτό είναι και που την ενθουσιάζει σε αυτόν. Το πώς μπορεί να μιλά μαζί του για άσχετα θέμα ενώ με την τριβή μαζί του μαθαίνει και νέα πράγματα για τα οποία δεν είχε ενδιαφέρον στο παρελθόν. «Με ξεκουράζει που δεν χρειάζεται να συζητάμε τα ίδια πράγματα, με ενδιαφέρει που μαθαίνω πράγματα για έναν πολύ πιο σκληρό κόσμο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA