Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Πάρις Χίλτον παντρεύτηκε τον επί δύο χρόνια φίλο της, Κάρτερ Ρέουμ, σε αυτό που αποκάλεσε «μια πραγματικά παραμυθένια γαμήλια τελετή». Η 40χρονη Χίλτον, η οποία αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο τον συνομήλικό της συγγραφέα και επιχειρηματία Ρέουμ και ανήρτησε λεπτομέρειες του γάμου της στο Λος Άντζελες σε ένα ιστολόγιο, όπου είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έγινε επιτέλους σύζυγος.https://www.instagram.com/tv/CWMo73pJTH6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Επιτέλους έφτασα να φιλήσω τον Πρίγκιπά μου και να ξεκινήσω το ''...και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα'' που ονειρευόμουν από τότε που ήμουν ένα μικρό κορίτσι», έγραψε. «Σύζυγος για μια ζωή», πρόσθεσε σε μια ανάρτησή της στο twitter μαζί με φωτογραφίες από το νυφικό της που σχεδίασε ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα.

https://www.instagram.com/p/CWLx7gQvyPn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο στο πολυτελές κτήμα Bel-Air της οικογένειάς της ήταν η Κιμ Καρντάσιαν, η Νικόλ Ρίτσι και η Πόλα Αμπντούλ. Η Ντέμι Λοβάτο έδωσε παράσταση σε μια γαμήλια δεξίωση, όπου η Χίλτον φόρεσε τέσσερις διαφορετικές αλλαξιές, ανέφερε ο ιστότοπος ειδήσεων ταμπλόιντ διασημοτήτων TMZ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA