Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε on air… παράπονα στον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη με αφορμή τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου και το βίντεο με drone που την τράβηξε ο σύντροφός της. 

Διαβάστε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Με δάκρυα στα μάτια επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον θάνατο της μητέρας της

Η Μπέττυ Μαγγίρα εξομολογήθηκε πως εδώ και 20 χρόνια που είναι μαζί με τον Δημήτρη Μάζη, ποτέ δεν την έχει βγάλει βίντεο με drone ενώ, όταν του ζητά να τη βγάλει φωτογραφίες, εκείνος τη βγάζει, ωστόσο βαριέται πολύ. «Τέτοια μαχαιριά στην καρδιά… Αυτή η κοπέλα που έχει ένα σύντροφο ούτε ένα χρόνο και την τραβάει με drone. Δεν είμαι απλά έξαλλη, δε θα βγω από τα ρούχα μου, δε θέλω να μου φέρεται ένα ηρεμιστικό να το πιω τώρα. Εγώ 20 χρόνια τώρα με τον Μάζη, ούτε ένα drone;», ανέφερε η Μαγγίρα. 

«Δημήτρη μου…δεν το περίμενα. 20 χρόνια. Του δίνω κινητό να με τραβήξει μια φωτογραφία, τραβάει ωραίες φωτογραφίες αυτό του το αναγνωρίζω, και βαριέται και αυτή η κοπέλα είναι δυο μήνες, πόσο είναι με αυτόν και την τραβάει με drone; Εγώ πως θα φύγω να πάω σπίτι μου;», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Υπενθυμίζεται πως η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά στην Μονεμβασιά και δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με drone.

https://www.instagram.com/tv/CVYsKCdo9iY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA