Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για τα σχόλια που άκουσε ότι έλαβε μέρος σε αυτήν, επειδή είναι η επί χρόνια σύντροφος του σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτου, μίλησε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show»!

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Βρανά: Σχεδόν πέθανα από το σηψαιμικό σοκ

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι», είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου και πρόσθεσε:

«Νευρίασα. Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός μου πριν τον Λευτέρη. Επίσης, αναγνωρίσιμος άνθρωπος. Και ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε».

Τέλος, αποκάλυψε ότι δε θέλει να παντρευτεί εκτός και αν αλλάξει η νομοθεσία και επιτραπεί ο γάμος και στα gay ζευγάρια! «Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους. Αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται οπότε αν είναι να κάνω κάτι, θα κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης που επιτρέπεται και στους ομοφυλόφιλους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA