Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον λόγο για το οποίο ο Μίκης Θεοδωράκης είχε ενοχληθεί μαζί του και μάλιστα σε μια περίοδο που ο ίδιος υποδυόταν τον σπουδαίο συνθέτη σε μια παράσταση για τη ζωή του, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Άρης Λεμπεσόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show .

«Χατζηδάκης και Θεοδωράκης ήταν μυθικά πρόσωπα. Ο Μίκης στενοχωρήθηκε επειδή είπα σε μία συνέντευξή μου στον Θέμο Αναστασιάδη, πως όταν είχα πάει σπίτι του για να μιλήσουμε για τον ρόλο μου στο θεατρικό «ποιος τη ζωή μου», που υποδυόμουν τον Μίκη, η μοναδική φορά που μου απεύθυνε τον λόγο ήταν για να με ρωτήσει αν ήμουν Εβραίος και του απάντησα ''όχι κύριε Μίκη δεν είμαι εβραίος''! Επειδή αυτό είπα στη συνέντευξή μου τον ενόχλησε, την επόμενη κιόλας ημέρα, ο παραγωγός μου ήρθε και με ρώτησε αν όντως το είπα αυτό στην τηλεόραση» τόνισε ο Άρης Λεμπεσόπουλος και πρόσθεσε:

Δεν απάντησα ποτέ στον Μίκη Θεοδωράκη. Τι να του πω εγώ; Ένα τίποτα ήμουν. Αγάπησα πολύ εκείνη την παράσταση. Ήταν γραμμένη από εκείνον. Ήταν τέτοια η δύναμη της μουσικής του, που είναι πάνω απ' όλα αυτά. Αλλά είχε ένα θέμα...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA