Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εχουν έρθει πολλές προτάσεις να τραγουδήσω», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε σε όλα: Στις προτάσεις που έχει δεχθεί για τη συνεργασία αλλά και στον χωρισμό της από τον πλαστικό χειρουργό, Αριστομένη Γιαννόπουλο

«Έχουν έρθει πολλές προτάσεις να τραγουδήσω από μεγάλα μαγαζιά. Είναι λίγο παγίδα γιατί ο μαγαζάτορας που σου κάνει την πρόταση το λέει επειδή πουλάς ή όντως τα λες καλά; Δεν το έχω ανάγκη, μια χαρά πάει η επιχείρησή μου, δεν είμαι απελπισμένη και λέω φέρτε μου μικρόφωνα!», ήταν η απάντηση που έδωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

Για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Είμαστε έτσι σαν άνθρωποι με ήθος και μας βγήκε στον χωρισμό. Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή και δεν χάνονται. Η αγάπη έγινε από ερωτική φιλική. Αισθάνθηκα μια ανασφάλεια και φόβο αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

Για να συμπληρώσει: «Στην αρχή πίστευαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο μας οδήγησε κι έβλεπα παπαράτσι έξω από το σπίτι κι από το μαγαζί. Γίνεται και τώρα επειδή έχει περάσει ο καιρός και δεν έχω δείξει ακόμα κάτι» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Τώρα το βιώνω μόνη μου και δεν περίμενα ότι θα το έκανα αυτό γιατί είμαι άνθρωπος πολύ των σχέσεων, είχα πάει και σε ψυχολόγο, γατζωνόμουν πάντα πάνω από κάποιον, είχα ανασφάλεια δεν πατούσα στα πόδια μου» κατέληξε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA