Μενού
  • Α-
  • Α+

Την απόφαση που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» κατέκρινε μέσα από το προφίλ της στο Facebook η γνωστή ηθοποιός, Φαίη Κοκκινοπούλου, αφού εξαιτίας της αποχώρησής του μένουν άνεργοι όλοι οι συντελεστές, πολλοί εκ των οποίων είναι φίλοι της, όπως έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά, ενώ τη διαφωνία με την απόφασή του εξέφρασε και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε ακόμη: Άρης Σερβετάλης: Τον κατακεραύνωσε η Φαίη Κοκκινοπούλου - «Καλοπληρωμένος κι ο μόνος ανεμβολίαστος»

Η Φαίη Κοκκινοπούλου, η οποία γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1967, μετράει περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο του θεάτρου. Αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν το 1988 και το ντεμπούτο της ήταν το 1989 στο «ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης», με το έργο «Πειρασμός» του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Από τότε ακολούθησαν πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές των '90s και '00s, καθώς επίσης, σε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες.  

Οι ρόλοι που την αγαπήσαμε περισσότεροι ήταν μέσα από τις σειρές «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Άλμα λίμπρε: Ελεύθερη Ψυχή», «Ψίθυροι Καρδιάς», «Τμήμα Ηθών», «Ο επισκέπτης της Ομίχλης», «Μου Λείπεις».

Μία από τις πρώτες της συμμετοχές στο θέατρο ήταν στο θίασο της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Ωραία μου Κυρία» τη σεζόν 1993-94 σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη μαζί με την Εβελίνα Παπούλια, άρτι αφιχθείσα τότε από την Αμερική και επίσης, στα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός. 

Στην πολύχρονη καριέρα της έχει συνεργαστεί με πλήθος γνωστών σκηνοθετών και ηθοποιών μεταξύ των οποίων τους Μίνωα Βολανάκη, Γιάννη Καλατζόπουλο, Αντώνη Καφετζόπουλο, Γιώργο Κιμούλη, Λάκη Λαζόπουλο, Σταμάτη Φασουλή & Γιάννη Χουβαρδά. Έχει γράψει και δύο βιβλία, «Η εξαπάτηση και άλλες μικροσκοπικές ιστορίες» και «Μπούκου», τα οποία κυκλοφόρησαν το 2015 και το 2016.  

Με τον αγαπημένο ηθοποιό, Αντώνη Καφετζόπουλο, υπήρξαν ζευγάρι για περίπου 25 χρόνια και απέκτησαν ένα γιο τον Σπύρο Καφετζόπουλο. Χώρισαν το 2016, αλλά κράτησαν χαμηλούς τόνους, όπως, άλλωστε είχαν κάνει και όλα τα προηγούμενα χρόνια του κοινού βίου τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA