Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είναι μεγάλη ταλαιπωρία, έχω κάνει 18 επεμβάσεις κι έχω τεράστια διαστήματα αποθεραπείας», είπε η Μίνα Αρναούτη στην κάμερα του Super Κατερίνα του Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου. Η νεαρή κοπέλα, που βρισκόταν στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ του τραγικού δυστυχήματος, που στοίχισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη, ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το συμβάν.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η ερωτική εξομολόγηση και η νέα φωτογραφία τους αγκαλιά

«Παθαίνω ακόμα κρίσεις πανικού, συνέχεια και παντού. Σε ένα από τα χειρουργεία με έπιασε υστερία», δήλωσε αρχικά. Στη συνέχεια, μίλησε για τα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο «ό,τι και να πω περνάει από φίλτρο. Πρώτα είμαι η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη και μετά μετράει η γνώμη μου. Έχει περάσει στον κόσμο ότι έκανα εγώ κακό στον Παντελίδη. Μου γράφουν να μείνω ανάπηρη, ότι είμαι δολοφόνος. Νιώθω ότι δεν προχωράει η ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης, «το δικαστήριο είναι στις 20 Ιανουαρίου και είναι οριστικό. Τόσα χρόνια δεν καταλάβαινα το θέμα της αποζημίωσης. Τώρα πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω πια. Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα. Περιμένω να λυθεί το οικονομικό θέμα, γιατί έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, έχω χάσει τη δουλειά μου και το μέλλον είναι αβέβαιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA