Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε λίγες ημέρες η Μαντόνα καταφέρνει να βάλει και πάλι «φωτιά» στο instagram με φωτογραφία που ανέβασε. Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες μετά από τις φωτογραφίες της με τα εσώρουχα και τις γόβες και αυτή τη φορά ποζάρει μαζί με την 25χρονη κόρη της Λούρδη καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 240 χιλ. αντιδράσεις μέσα σε λίγες ώρες.

Διαβάστε ακόμη: «Πόλεμος» με τις γυμνές φωτογραφίες της Madonna - Εξαφανίστηκαν από το Instagram, αλλά επέστρεψαν με... μήνυμα

Η βασίλισσα της ποπ και η κόρη της με μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφισή τους συγκεντρώνουν και πάλι τα βλέμματα στα social media. Ποζάρουν μόνο με τα εσώρουχά τους με τη Μαντόνα να... ξανασυστήνει την κόρη της. «Είμαστε στην μπάντα! #Το καλύτερό μου μισό» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της, η Μαντόνα.

https://www.instagram.com/p/CXSNrJflWGH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 25χρονη Λούρδη διατηρεί κι εκείνη από την πλευρά της έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram όπου έχει 42.000 ακολούθους ποστάροντας συχνά εντυπωσιακές της φωτογραφίες. Δεν... συγκρίνεται όμως με τη μητέρα της, μιας και η Μαντόνα ακολουθείται 17 εκατ. και πλέον φανς και κάθε της νέα φωτογραφία προκαλεί αναστάτωση!

https://www.instagram.com/p/CXSTmq0sTsy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXSTmq0sTsy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA