Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τα όσα έγιναν στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, η Σάσα Σταμάτη φαίνεται πως θεωρείται persona non grata στο ελληνικό θέατρο, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να της ζητάει ευγενικά να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Ακροπόλ, πριν εκείνος βγει στη σκηνή.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Αποθέωση στο Twitter επειδή αρνήθηκε να παίξει για την Σάσα Σταμάτη

Οι χρήστες του Twitter έπλεξαν το εγκώμιο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου υποστηρίζοντας πως ήταν η καλύτερη είδηση που διάβασαν, πως ο ηθοποιός είναι «παλικάρι» και όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν αυτόν υπάρχει ελπίδα. Παράλληλα, η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 περίμενε τον γνωστό ηθοποιό έξω από το θέατρο, με εκείνον να αποφασίζει να μη δώσει συνέχεια στο σκηνικό, αλλά να τονίζει την ανάγκη του «να είμαστε ενωμένοι».

«Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί», είπε λακωνικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA