Μενού
  • Α-
  • Α+

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος επέλεξαν να γιοrτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα στην ονειρεμένη Πράγα, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει αρκετές στιγμές από το ταξίδι τους στο προφίλ της στο Instagram. «Σας στέλνω την αγάπη μου από την παγωμένη Πράγα. Χρόνια πολλά με υγεία», έγραψε σε ένα post η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ σε δεύτερο κοινό ποστ με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά σε βραδινή του βόλτα. https://www.instagram.com/p/CX_zhl3LkM6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CX9VmDYr44X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/CX8tvCChwWH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα σχετικά insta stories με την παρουσιάστρια να δείχνει να απολαμβάνει τη χριστουγεννιάτικη απόδρασή της πηγαίνοντας στα αξιοθέατα της πόλης και δοκιμάζοντας ακόμα και γλυκά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA