Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέση για όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο πήρε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, μιλώντας στο Happy Day, αναφέρθηκε αρχικά στη φάρσα που έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, με το τηλεφώνημα για βόμβα στο θέατρο. Μια φάρσα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ηθοποιός, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος λίγες ώρες μετά μέσω μηνύματος στο Instagram, ζήτησε συγγνώμη για μια πλάκα που ήθελε να κάνει, χαρακτηρίζοντας ως «βλακώδη και αποτυχημένη τη φάρσα». 

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης σε Κατερίνα Καινούργιου: «Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι, δεν πρέπει να απολογηθώ;»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας για τον ηθοποιό, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, είπε: «Θεωρώ ότι εμείς οι ηθοποιοί είμαστε σε κατάσταση τρέλας και κάνουμε βλακείες. Ανεβοκατεβαίνουν παραστάσεις, άλλες σταματάνε τελείως λόγω κορονοϊού, οπότε το δικαιολογώ λόγω απόγνωσης. Έκαναν μια βλακεία που περνάει το όριο του μέτρου».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, όμως, μίλησε και για τους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι όπως το Survivor. «Δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει και δεν το βλέπω. Δεν μου αρέσει που οι ηθοποιοί συμμετέχουν σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά το καταλαβαίνω ότι εξαναγκάζονται για οικονομικούς λόγους». Αναφερόμενος, πάντως, στον Παύλο Χαϊκάλη, σημείωσε: «Πρέπει να αποκτήσει ψυχραιμία. Ακόμα κι αν έχει ένα μικρό μέρος δίκιου, ήταν άστοχο να μιλήσει για “κοριτσάκια”».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA