Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετική στον κορονοϊό είναι η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια παραμένει σε καραντίνα μαζί με την έξι μηνών κόρη της και σήμερα, Κυριακή, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» μέσω skype και μίλησε για τα συμπτώματα που έχει ως διπλά εμβολιασμένη

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νόσησε από κορονοϊό - Το μήνυμα για τη σημασία του εμβολιασμού

Οπως ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη: «Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε!».

Η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε και στην κόρη της, η οποία νοσεί επίσης με κορονοϊό. «Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA