Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Έλενα Χριστοπούλου φιλοξένησε στο «The 2night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της και αν έχει δεχθεί κάποια βοήθεια στην πορεία της.

«Δούλεψα από σέρβις, σε μπαρ, πήγα σε μία σχολή υποκριτικής γιατί πάντα έκανα το στρίβειν διά του αρραβώνος στα πράγματα. Όταν νιώθω ότι βαριέμαι δεν παίζει να με κρατήσει κανείς πίσω. Δεν με έχει βοηθήσει κανένας εμένα. Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, αντιθέτως μου χρωστάνε. Είμαι απόλυτη 1000%» είπε η Έλενα Χριστοπούλου και πρόσθεσε πως στη ζωή της θα ήθελε να μην έχει πληγωθεί τόσο πολύ στην προσωπική της ζωή.

«Δεν θα ήθελα να έχω τόσες πληγές στη ζωή μου. Έχω πάρα πολλές πληγές μέσα μου στα προσωπικά μου. Άφηνα τις πληγές μου και κακοφορμούσαν γιατί ήμουν μία ωραία στρουθοκάμηλος. Δεν είναι πληγή ο έρωτας, είναι χαρά και το έμαθα τώρα πια, δεν το ήξερα πριν. Παλιά είχα την ταλαιπωρία στο αίμα μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA