Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε ένα Q&A στο Instagram και δεν δυσκολεύτηκε να προβεί σε... αποκαλύψεις για το παρλεθόν της. Ένας follower της τη ρώτησε «πόσα θες για ένα βράδυ» κι εκείνη απάντησε με τον δικό της τρόπο. «Έχω βγάλει 30.000 ευρώ σε ένα βράδυ, δέκα λεπτά δηλαδή» ήταν η απάντησή της και μάλλον έκανε το κοινό της να σωπάσει και να μην της κάνουν ποτέ ξανά αυτή την ερώτηση. 

H Τζούλια Αλεξανδράτου, που κάποτε προκάλεσε σάλο με το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε με γνωστό περιοδικό, έχει χαθεί πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αδερφή της μάλιστα, Άρτεμις Αλεξανδράτου, αποκάλυψε ότι έχουν να μιλήσουν από το 2010. «Είμαστε διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία. Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ το δέσιμο. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας δεν μπορούν να επέμβουν οι γονείς σε πολλά πράγματα και ειδικά όταν το παιδί δεν ακούει. Δεν έχω καμία πληγή μέσα μου για ό,τι έκανε η Τζούλια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA