Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών που έχουν κλέψει τα βλέμματα του κοινού και το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα». Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ο οποίος πέρα από την επιτυχία του στο «γυαλί», έχει πετύχει και στα αισθηματικά του με την εντυπωσιακή σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε και στον απίθανο τρόπο που της έκανε την πρόταση γάμου, αλλά για ποιο λόγο παραλίγο να χαλάσει η έκπληξή του! 

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Πρώτη selfie με τον Βασίλη Μπισμπίκη - Το όλο νόημα σχόλιό της

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο Γιώργος Παπαγεωργίου, γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, της οποίας φαίνεται πως έχει πάρει dna από την υποκριτική δεινότητά της, μίλησε για όλα, ενώ περιέγραψε με πολύ χιούμορ τον τρόπο που έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη.

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη έγινε γιατί δεν το περίμενε πότε θα γίνει. Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο», αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, καθώς περιέγραφε μία πολύ όμορφη στιγμή του με τη γυναίκα του, την τηλεοπτική «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο ίδιος συνέχισε: «Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν την ρομάντζα. Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία, αν άνοιγες το κουτί από την σωστή μεριά.

Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ. Της είπα όχι μη. Οπότε ήταν καντάδα και μετά "α δεν το πιστεύω"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA