Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι και επίσημο, η Katie Price τα έχει κάνει σαλάτα. Νέες πληροφορίες από τη Sun θέλουν το αγόρι της, Carl Woods να έχει γίνει έξαλλος αφού έμαθε για τα πρόσφατα καμώματά της.

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Ελπίς - Κέλλυ Κελεκίδου: Έπεσε δέντρο μπροστά στο αυτοκίνητό της ενώ οδηγούσε

Η διάσημη influencer και μοντέλο Katie Price έκανε θόρυβο την Παρασκευή (21/1) στέλνοντας στον πρώην της Kieran Hayler ένα άκρως επιθετικό μήνυμα, βρίζοντας την τωρινή του σύντροφο και αποκαλώντας την «γυμνοσάλιαγκα»! Μετά το περιστατικό η Price συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς η κίνησή της παραβίασε περιοριστικούς όρους που της είχε επιβάλλει δικαστήριο, ενώ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση λίγο μετά τη σύλληψη. Παρακάτω βλέπουμε την Katie με τον πρώην της όταν ήταν ακόμα...«στα μέλια».

Προς κακή τύχη της Katie, οι εξελίξεις έχουν δική τους βούληση και φυσικά ήρθαν να την βρουν. Άτομο κοντινό στο ζεύγος Price-Woods μίλησε στη Sun λέγοντας πως ο Carl δε γνώριζε μέχρι πρότινος τι είχε κάνει ο έρωτάς του και βγήκε εκτός εαυτού μόλις το έμαθε. «Είναι εξοργισμένος και ντροπιασμένος, και οι φίλοι του δεν τον αφήνουν πια ήσυχο για τα καμώματα της Katie» μας πληροφορεί. 

Μετά το λανσάρισμα της νέας της σειράς προϊόντων ομορφιάς «By Katie Price» στο Instagram, είναι δύσκολο να ζυγίσει κανείς αν οι φαν του γνωστού μοντέλου θα της γυρίσουν την πλάτη ή θα επωφεληθεί από την χειμαρρώδη εισροή «αρνητικής δημοσιότητας» πάνω από το όνομά της. Ένα είναι πάντως σίγουρο, είτε η Katie Price ενισχύσει τον στρατό των followers της είτε όχι, η προσωπική της ζωή έχει γίνει σίγουρα σμπαράλια. 

https://www.instagram.com/p/CY4q4CBrhQ0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA