Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη σχέση που έχει αναπτύξει με την κόρη του, Εύα, η οποία όπως ο ίδιος παραδέχθηκε τον κάνει ότι θέλει, μίλησε ο Γιάννης Τσομιτσέλης που βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ.

«Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου αλλά αυτά είναι αναγκαστικά», είπε ο ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως δεν γίνεται ένα ζευγάρι να παραμένει μαζί μόνο για το παιδί όταν όλα έχουν τελειώσει. «Έχεις να ζήσεις και τη δική σου ζωή. Δεν γίνεται να μην είσαι εσύ καλά και να κάνεις το παιδί σου να είναι καλά. Θα σε βλέπει και θα το νιώθει ότι δεν περνάς καλά. Και τα παιδιά είναι πολύ πιο έξυπνα από αυτό που νομίζουμε εμείς και καταλαβαίνουν περισσότερα πράγματα» τόνισε.

«Έχεις μιλήσει για μία έννοια σουηδικού μοντέλου χωρισμού. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να βγείτε όλοι μαζί», ρώτησε ο παρουσιαστής τον ηθοποιό με εκείνον να απαντάει:

«Όχι αυτό είναι από κέντρο Σουηδία, εγώ είμαι πιο βόρεια. Ούτε και να παίξουμε κάπου μαζί. Δεν θα ήταν σωστό και για τα ζευγάρια που είμαστε τώρα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά για το πώς θα αντιδρούσε αν η Εύα του έλεγε να μην ξαναπαντρευτεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε:«Δεν νομίζω πως η Εύα θα μου έλεγε κάτι τέτοιο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να μου το έλεγε, αλλά θα με προβλημάτιζε πάρα πολύ. Δεν θα ήθελα να μου βάλει μια απαγόρευση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA