Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Happy Day επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης (27/01) με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Κώστα Φραγκολιά να είναι εκείνοι που ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο από την κακοκαιρία Ελπίς αφού ειδικά ο δεύτερος έμεινε για πάρα πολλές ώρες χωρίς ρεύμα, αλλά και χωρίς νερό, όπως ανέφερε στον αέρα της εκπομπής. 

Διαβάστε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκλείστηκα στη Μαραθώνος, άφησα το αυτοκίνητο και περπάτησα μέσα στο χιόνι

Πρόσθεσε δε πως αυτοί που τον βοήθησαν ήταν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη που του άνοιξαν το σπίτι τους για να φορτίσει τις συσκευές του, τους οποίους ευχαρίστησε δημόσια.

«Η Οδύσσειά μου ξεκινάει τη Δευτέρα που φύγαμε από εδώ σε μια απόσταση που μέχρι το σπίτι μου είναι ένα τέταρτο έκανα 3.5 ώρες. Δεν είδα πουθενά κανένα εκχιονιστικό παρά μόνο ένα περιπολικό… Ήμουν 30 ώρες χωρίς ρεύμα και όταν ξύπνησα την Τρίτη το πρωί ήμουν και χωρίς νερό, σχεδόν 15 ώρες. Να ευχαριστήσω τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μου άνοιξαν το σπίτι τους και κατάφερα να φορτίσω κινητά, λάπτοπ, powerbank», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA