Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η δικαστική διαμάχη του με την Αντζελίνα Τζολί για την επιμέλεια των παιδιών τους συνεχίζεται, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως βρήκε τρόπο να φτιάξει τη διάθεσή του. Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ άφησε την καρδιά του ελεύθερη να ερωτευτεί ξανά και η γυναίκα που τον «κέρδισε», είναι η Σουηδή τραγουδίστρια Lykke Li, σύμφωνα με τη βρετανική «Sun».

Διαβάστε ακόμη: Μπραντ Πιτ: Δεν είναι πια single - Αυτή είναι η νέα διάσημη σύντροφός του

Ποια είναι η Lykke Li

https://www.instagram.com/p/COtGB9Pn0EG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 35χρονη Lykke Li, είναι τραγουδίστρια, στιχουργός, αλλά και μοντέλο. Είχε γίνει γνωστή σε όλο τον πλανήτη πριν από περίπου μια 10ετία όταν με το κομμάτι της «I Follow Rivers» κατάφερε να ακουστεί σχεδόν σε κάθε μαγαζί, μπαρ, κλαμπ. 

Από όταν ήταν μικρή είχε μάθει να ζει με μια βαλίτσα στο χέρι, καθώς η οικογένειά της άλλαζε συχνά σπίτια, πόλεις, αλλά και χώρες. Έτσι έχει ζήσει στη Στοκχόλμη, τη Λισαβώνα, το Μαρόκο, το Νεπάλ και την Ινδία.

https://www.instagram.com/p/CSJTZuJtC5Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν μερικά χρόνια, αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα μαζί με τον εξάχρονο γιο της, σε μία από τις καλύτερες γειτονιές του Λος Άντζελες, προκειμένου να δουλέψει από εκεί πάνω στη μουσική της. Η τύχη τα έφερε έτσι που «έπιασε» σπίτι μόλις τρία λεπτά από εκείνο που μένει ο Μπραντ Πιτ. Οι δυο τους φαίνεται πως γνωρίστηκαν τυχαία στη γειτονιά το 2021 και κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα των παπαράτσι.

Όλα αυτά μέχρι μια κοινή τους έξοδο στην περιοχή και ένα δείπνο που είχαν σε ιταλικό εστιατόριο κοντά στα σπίτια τους. Αυτό ήταν που «φούντωσε» τις φήμες που υπήρχαν και σήμερα όλοι κάνουν λόγο για το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA