Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δημοφιλής σειρά Skins αγαπήθηκε από το βρετανικό και το παγκόσμιο κοινό αφού ταυτίστηκαν με το καστ της αναρίθμητοι νέοι. Αλλά ακόμα πιο σημαντικά έγινε εκκολαπτήριο για μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του Hollywood σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Μπραντ Πιτ: Δεν είναι πια single - Αυτή είναι η νέα διάσημη σύντροφός του

To Skins έκανε την πρεμιέρα του στο βρετανικό κανάλι E4 τον Ιανουάριο του 2007. Η σειρά με δημιουργούς τους Μπρίαν Έλσλι και Τζέιμι Μπρίτεν έγινε ανάρπαστη πολύ γρήγορα, αποσπώντας πλήθος θετικών κριτικών και καθηλώνοντας το κοινό της ενώ έχει λάβει διαστάσεις cult classic. H αυλαία έκλεισε για την σειρά Skins το 2013, αφήνοντας πίσω ένα τεράστιο καστ από ηθοποιούς, καθώς οι συντελεστές αντικαθιστούσαν τους χαρακτήρες από σεζόν σε σεζόν. Μέσα σε αυτούς εντοπίζει κανείς και μερικά πολύ γνώριμα πρόσωπα.

Dev Patel

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός ήταν ο πρώτος από το παλιό καστ που εκτοξεύθηκε στη βιομηχανία του θεάματος. Το 2008 υποδύθηκε τον ταπεινό αλλά και πεισματάρη Jamal Malik στην Bollywood-style ταινία Slumdog Millionaire, η οποία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Σίγουρα αυτό βοήθησε τον σταρ να προσγειωθεί σε μετέπειτα επιτυχίες όπως τα Lion, Hotel Mumbai και The Green Knight, τα οποία του χάρισαν πολλαπλές υποψηφιότητες και βραβεία BAFTA, Academy  Awards και Χρυσές Σφαίρες.

Daniel Kaluuya

Ο Daniel Kaluuya βρήκε απροσδόκητη επιτυχία στο χώρο της υποκριτικής για κάποιον που ενδιαφερόταν περισσότερο για το γράψιμο. Προσέλκυσε πρώτη φορά τα βλέμματα υποδυόμενος χαρακτήρα στη δυστοπική σειρά επιστημονικής φαντασίας Black Mirror του Netflix. Τον είδαμε επίσης στο ρόλο ενός αμετανόητου καθάρματος στην ταινία Widows να συμπρωταγωνιστεί με τον Λίαμ Νίσον ενώ έδωσε οσκαρική ερμηνεία στο ψυχολογικό θρίλερ Get Out προτού παίξει το δεξί χέρι του «Μαύρου Πάνθηρα» στο φιλμ Black Panther της Marvel.

Nicholas Hoult

Γνωστός και ως Tony Stonem στο Skins, o Nicholas Hoult διένυσε τεράστια πορεία από εκεί που ήταν ένας από τους πιο μισητούς έφηβους της τηλεόρασης στο ρόλο το κοινωνιοπαθή και χειριστικού Tony. Κατάφερε να πάρει ρόλους εκατομμυρίων στο franchise των X-men, ενσαρκώνοντας τον υπεράνθρωπο Beast στις ταινίες X-men: First Class και X-men: Days of Future Past, ενώ σε ρόλο έξω από το συνηθισμένο τον είδε το κοινό στην ταινία Mad Max: Fury Road όπου υποδυόταν το τσιράκι του main κακού.

Joe Dempsie

Το Skins ήταν η σειρά που έσωσε την καριέρα του Joe Dempsie, ο οποίος ήταν έτοιμος να παρατήσει την υποκριτική πριν γίνει δεκτός για το ρόλο του Chris Miles. Έκτοτε τα πράγματα έτειναν ανοδικά για τον ηθοποιό. Αφού συμμετείχε σε μερικά επεισόδια του Doctor Who έγινε γνωστός στους απανταχού φανς του J.R.R. Martin ως ο νόμιμος βασιλιάς του King's Landing ή κατά κόσμον Gendry, στην ανάρπαστη σειρά Game of Thrones. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA