Μενού
  • Α-
  • Α+

Άδοξο τέλος έδωσε το γραφείο του σερίφη στην καριέρα της Μελίσσα Γουίλιαμς, όταν στην υπηρεσία της ανακάλυψαν πως η αστυνομικός διατηρούσε λογαριασμό με πορνογραφικό περιεχόμενο στο OnlyFans.

Διαβάστε επίσης: Ερντογάν: «Εσύ το έφτιαξες αυτό;» - Απόρησε με το δώρο που του χάρισε ο Εντι Ράμα

Οι απρεπείς online φωτογραφίες έχουν τερματίσει γενικά πολλές καριέρες. Σε ανάλογη τύχη υποχρεώθηκε η 46χρονη Μελίσσα Γουίλιαμς, η οποία ξύπνησε μια ωραία πρωία μόνο για να μάθει πως το αστυνομικό τμήμα όπου εργαζόταν είχε μάθει για την... «κρυφή» της ταυτότητα. 

https://www.instagram.com/p/CZIMeGWu7U7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επειτα από 11 χρόνια υπηρεσίας, το γραφείο του σερίφη της αμερικανικής επαρχίας Αράπαχο υποχρέωσε την Μελίσσα Γουίλιαμς σε «οικειοθελή» συνταξιοδότηση, αφού ανακάλυψαν πως διατηρούσε ενεργό λογαριασμό στην δημοφιλή πλατφόρμα OnlyFans, όπου πόσταρε φωτογραφίες που ενόχλησαν τους συναδέλφους της.

https://www.instagram.com/p/CUBQTplrV3l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Γουίλιαμς από τη μεριά της νιώθει αδικημένη. «Η προσωπική σεξουαλική ζωή μου ήταν τελείως ξέχωρη και δεν επηρέασε ποτέ τη δουλειά μου» δηλώνει η πρώην αστυνόμος, σοκαρισμένη από τη συμπεριφορά των συναδέλφων της που παρακολούθησαν κρυφά τη σελίδα της και μοιράστηκαν τις πορνογραφικές φωτογραφίες μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA