Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του ηθοποιού Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα στο Μεταξουργείο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο μόλις 31 ετών ηθοποιός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με απορριμματοφόρο του Δήμου στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Το απορριμματοφόρο φέρεται να κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη, ενώ η μηχανή του ηθοποιού κινούνταν κάθετα στην οδό Κεραμεικού.

Διαβάστε ακόμη: Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται» - Συντεριμμένη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Οι δύο κάθετοι δρόμοι τέμνονται στη συμβολή τους, ενώ στη διασταύρωση ένα από τα δύο οχήματα έπρεπε να σταματήσει για να αποτραπεί η σύγκρουση. Τελικά κανένα όχημα δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα η μηχανή να συγκρουστεί με το βαρύ όχημα του ΔήμουΣημειώνεται πως στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό του απορριμματοφόρου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως προβλέπει ο νόμος - ανεξάρτητα με το ποιος έχει την υπαιτιότητα για το δυστύχημα. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», προκειμένου να υποβληθεί σε αλκοτέστ, όπου και διαπιστώθηκε πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ερευνα της τροχαίας: Θα εξεταστούν βίντεο

Η έρευνα της Τροχαίας είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται σε δεύτερη φάση να αξιοποιηθεί και βιντεοληπτικό υλικό. Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ένα κράνος, που, για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό αν το φορούσε ή απλώς το είχε μαζί του ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA