Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο βρήκε η 30χρονη «Μις ΗΠΑ 2019», Cheslie Kryst, το πρωί της Κυριακής (30/01), όταν βούτηξε από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το TMZ, η νεαρή κοπέλα πέθανε ακαριαία και η Αστυνομία κάνει λόγο για αυτοκτονία. Αν και η Cheslie Kryst έμενε στον 9ο όροφο, μάρτυρες την είδαν στον 29ο όροφο, σύμφωνα με την NY Post.

Διαβάστε ακόμη: Νίκολας Κέιτζ: Γίνεται «Κόμης Δράκουλας» για τη νέα ταινία Renfield

Λίγες ώρες, μάλιστα, πριν πεθάνει ανέβασε μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram γράφοντας: 

«Αυτή η μέρα να σου φέρει ανάπαυση και ειρήνη». Σύμφωνα με την NY Post, η Kryst έγραψε ένα σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι άφηνε όλα της τα υπάρχοντα στη μητέρα της, η οποία επίσης είχε λάβει μέρος στα νιάτα της σε διαγωνισμούς ομορφιάς, αποσπώντας δε τον τίτλο «Mrs. North Carolina» το 2002. Ωστόσο, στο σημείωμα η Kryst δεν εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αυτοκτονήσει. 

Με καταγωγή από τη Βόρεια Καρολίνα η Kryst ήταν δικηγόρος και προσπάθησε να βοηθήσει στη μεταρρύθμιση του συστήματος δικαιοσύνης της Αμερικής. Πήρε τρία πτυχία από δύο πανεπιστήμια, ενώ άσκησε πολιτική αγωγή για λογαριασμό δικηγορικού γραφείου, παλεύοντας να βοηθήσει κρατούμενους που μπορεί να είχαν καταδικαστεί άδικα να λάβουν μειωμένες ποινές δωρεάν.

https://www.instagram.com/p/CVQtODhPHVB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUgOTSVlZJP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXL16BtFrIx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXcRYd3vdcT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CVdzlSkPkmT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα, εργαζόταν ως ρεπόρτερ στο ExtraTV που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το θάνατό της:

«Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Η Cheslie δεν ήταν απλώς ένα ζωτικό μέρος της εκπομπής μας. Ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς του Extra. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους φίλους της».

https://www.instagram.com/p/CWW6gHkFE9a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CWMSpzVvHOH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CULNMS8vtxC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον Οκτώβριο του 2019, η Kryst μίλησε στο Facebook για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, προσφέροντας συμβουλές για το πώς αντιμετώπισε το άγχος:

«Κάνω πολλά για να διατηρώ την ψυχική μου υγεία. Και το πιο σημαντικό πράγμα που έκανα είναι να μιλήσω με σύμβουλο. Είναι πολύ εύκολο να μιλήσεις μαζί του. Μου δίνει εξαιρετικές στρατηγικές, ειδικά αν είμαι λυπημένη ή χαρούμενη ή έχω έναν πολυάσχολο μήνα μπροστά μου. Όταν δεν μιλώ με τον σύμβουλό μου, αφιερώνω χρόνο στο τέλος κάθε μέρας για να αποσυμπιεστώ. Τα κλείνω όλα, κλείνω το τηλέφωνό μου, δεν απαντώ σε μηνύματα. Απλώς κάθομαι και βλέπω τις αγαπημένες μου ταινίες», είχε δηλώσει τότε η Kryst, η οποία διατηρούσε και blog μόδας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA