SHOWBIZ
05/02/2022 18:05

Survivor - Ο Βαλάντης για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πέρασα και εγώ καρκίνο, έχασα το μισό νεφρό μου

Για την εμπειρία του στο Survivor, τα λόγια που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία είχε ξεσπάσει σε κλάματα on camera αλλά και τη σχέση με τους συμπαίκτες του μίλησε ο Βαλάντης

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Survivor - Ο Βαλάντης για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πέρασα και εγώ καρκίνο, έχασα το μισό νεφρό μου
Πηγή: NDP
Ανάγνωση:

Για την εμπειρία του στο Survivor, τα λόγια που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία είχε ξεσπάσει σε κλάματα on camera αλλά και τη σχέση με τους συμπαίκτες του μίλησε ο Βαλάντης. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως είπε στην Ευρυδίκη «λόγια του Θεού» και δεν υπήρξε επιθετικός απέναντί της, πως και ο ίδιος έχει νοσήσει από καρκίνο και πως βοηθούσε τους συμπαίκτες του στην καλύβα τρίβοντάς τους επειδή δεν ήταν καλός αγωνιστικά.

«Είπα ο Θεός μας δίνει δοκιμασίες στη ζωή μας ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Το λέει ο Αγιος Παίσιος. Βάλτε γνώμες πατέρων της εκκλησίας» είπε ο Βαλάντης δικαιολογώντας τη φράση που ξεστόμισε και είχε να κάνει με την υγεία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Τότε ακούστηκε η φωνή της Αφροδίτης Γραμμέλη η οποία έλεγε «δεν το πιστεύω αυτό». «Δεν πιστεύετε μάλλον στον Θεό» της απάντησε ο Βαλάντης για να του πει «σας παρακαλώ δεν σας επιτρέπω αυτό τον χαρακτηρισμό, το αν πιστεύω είναι δικός μου λογαριασμός». «Αν πιστεύετε θα το πείτε γιατί εγώ μιλάω με χριστιανικά λόγια», συνέχισε ο Βαλάντης.

Video Loading...

«Εγώ μίλησα παραινετικά και με πολύ λύπη γι' αυτή την κοπέλα. Πρώτα απ όλα είμαστε και οι δύο παθών (σ.σ. η λέξη που χρησιμοποίησε ο Βαλάντης) από μία ασθένεια. Ευτυχώς το κορίτσι βγήκε αλώβητο από αυτή την ιστορία, εγώ δεν βγήκα αλώβητος και έχασα το μισό νεφρό μου πριν 3 χρόνια. Οπότε δεν ήθελα ποτέ, δεν ήμουν επιθετικός απέναντί της. Της ψιθύρισα γιατί εκείνη τη στιγμή είπε πράγματα όπως ήθελε. Πραγματικά εκείνη τη στιγμή ένιωσα τόσο άσχημα, να βλέπεις δύο ομάδες να είναι εναντίον σου. Είπα “κοίτα ότι και να πεις αυτή τη στιγμή θα σε βγάλουν τρελό, θα σου πουν ότι λες ψέματα”. Οπότε απέφυγα οποιαδήποτε σύγκρουση εντός συμβουλίου. Δεν θα πω τι έγινε εκτός συμβουλίου, είναι θέμα της παραγωγής αν θα παίξουν τα πλάνα», είπε ο Βαλάντης στον ΣΚΑΙ.

Για το αν έχει μετανιώσει για συμπεριφορές του στο Survivor απάντησε πως συμπαίκτες του «με έφτασαν στο αμήν για να πουν πως έχω δίκιο» και «συγγνώμη ζήτησα από την Μυριέλλα Κουρεντή εκείνο το βράδυ που έβαλα τις φωνές επειδή τις εκμυστηρεύτηκα κάτι on camera δεν έπρεπε να ακουστεί. Με έβγαλε εκτός εαυτού. Δεν μ αρέσει όταν λέω σε κάποιον κάτι στο αυτί να πηγαίνει και να το λέει».

Ο Βαλάντης αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό τρίτη φορά και πλέον είναι καλά αλλά πέταξε και... καρφί: «ίσως είναι οι ευχές που πήρα». Όσον αφορά την εμπειρία του στο Survivor είπε πως «πέρα των εξελίξεων που είδατε αποσπασματικά, εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά. Στο αγωνιστικό κομμάτι δυσκολεύτηκα γιατί μπήκα εντελώς αγύμναστος. Λόγω προβλημάτων που είχα, είχα να γυμναστώ τρία χρόνια. Όμως σιγά-σιγά ξεκίνησα να βρίσκω τα πατήματά μου και έτσι έφερα τις πρώτες νίκες».

«Εγώ μπήκα χωρίς στρατηγική, νομίζω φάνηκε αυτό. Αν είχα στρατηγική δεν θα έφτανα σε αυτό το σημείο, να απομονωθώ. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής και πολύ δίκαιος. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να απέχω. Είμαι ένας άνθρωπος ενεργός, με σκέψη, οπότε σε πολλές περιπτώσεις όταν χρειαζόταν να σκεφτεί κάποιος, όλοι “πάγωναν” στα προβλήματα και εγώ σκεφτόμουν για να δώσω λύσεις. Ενιωθα ενοχές επειδή δεν μπορούσα να βοηθήσω αθλητικά την ομάδα μου, οπότε από μόνος μου έλεγα στον εαυτό μου θα δώσεις ότι μπορείς στα παιδιά, στην καλύβα. Βράδια που έπαιζαν αγώνα εγώ τους έτριβα όλους να ζεσταθούν, εγώ ήμουν γυμνός. Δεν ξέρω τι είδατε και τι δεν είδατε», υποστήριξε ο Βαλάντης.

Ταυτόχρονα είπε πως έκανε κρυφά πράγματα και είχε πει στον Γιωρίκα Πηλίδη να μην πει ξανά πως του έδωσε φαγητό από το δικό του. Για το τι τον ενόχλησε περισσότερο στη συμπεριφορά των συμπαικτών του, απάντησε: «είδατε την αντίδρασή μου αποσπασματικά, αφού είχα μπει στη διαδικασία να φωνάζω. Δεν έδειχναν ποτέ πως ξεκινούσε η διαδικασία του τσακωμού. Πρέπει να γίνει μοντάζ αλλά δεν είναι λογικό να μη δείχνεις γιατί ξεκίνησε αυτή η άσχημη στιγμή του ανθρώπου». Ο Βαλάντης υποστήριξε επίσης πως οι συμπαίκτες του είχαν στρατηγική για να τον... βγάζουν από τα ρούχα του «για να υπάρχει αντιπάθεια από τον κόσμο. Εγώ πιστεύω πως το κατάφεραν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΙΕΛΛΑ ΚΟΥΡΕΝΤΗ ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΠΗΛΙΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ SURVIVOR ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ