Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για την τηλεόραση και αποκάλυψε πως την περίοδο που ήταν κριτής στο X Factor δεν πέρασε καλά. «Έχω δηλώσει ότι δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν πέρασα καλά. Δεν πέρασα καλά, όχι όμως ότι είναι κάτι κακό. Είναι κάτι που και στα παιδιά προσφέρεις το συγκεκριμένο τρίμηνο, γιατί μετά δεν γίνεται απολύτως τίποτα, να το ξέρουν», ανέφερε η τραγουδίστρια. 

«Το συγκεκριμένο τρίμηνο, λοιπόν, τους μεταδίδεις τις γνώσεις σου, όπως και άλλοι άνθρωποι. Βοηθάς και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το τραγούδι, γιατί τόσους γνώστες μαζεμένους πού θα τους ξαναβρείς; Εννοώ και τους ανθρώπους της παραγωγής και τους συναδέλφους στην κριτική επιτροπή, οι οποίοι προφανώς μπορούν και διαχειρίζονται καλύτερα την κατάσταση και δεν τους κοστίζει όσο κόστισε σε εμένα», είπε η Πέγκυ Ζήνα στον ΣΚΑΙ και συμπλήρωσε: «Την αγαπώ την τηλεόραση, δεν είμαι καθόλου αρνητική, δεν έχει έρθει κάποιο κόνσεπτ που να πω αυτό θα ήθελα να το κάνω».

«Στην καραντίνα δεν τσακωνόμασταν ποτέ γιατί δεν δουλεύαμε. Με τον Γιώργο τσακωνόμαστε μόνο σε θέματα δουλειάς. Σαν μάνατζερ και τραγουδίστρια. Δεν τσακωνόμαστε ως ζευγάρι» είπε η Πέγκυ Ζήνα. Αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον σύζυγό της λέγοντας πως «έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον. Δεν θα μπορούσαμε να μας φανταστούμε τον έναν χωρίς τον άλλον. Και φυσικά έχουμε την Ηλέκτρα μας. Το θαύμα της ζωής μας. Είναι πλέον 10 χρόνων. Έχει τα καλύτερα στοιχεία κι από τους δύο. Ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει, που είναι στοιχείο του Γιώργου, αλλά το κάνει με γλυκό και ευγενικό τρόπο που αυτό είναι στοιχείο δικό μου. Έχει αξίες και προσπαθώ να της μάθω την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη και να μην πιστέψει ότι είναι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA