Μενού
  • Α-
  • Α+

Kylie Jenner και Travis Scott ανακοίνωσαν το όνομα του νεογέννητου παιδιού τους μόλις μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Kylie Jenner μέσα από story στο Instagram. Ο δεύτερος γιος της Kylie Jenner και του Travis Scott θα ονομαστεί Wolf Webster, με το επίθετό του να προέρχεται από τον πατέρα του, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jacques Berman Webster II.

Διαβάστε ακόμη: Isabel Torres: Πέθανε η πρωταγωνίστρια της σειράς Veneno 

Η γέννηση του μικρού Wolf ανακοινώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2022 μέσα από μία τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε η Kylie Jenner στον λογαριασμό της, όπου φαίνεται να κρατά το χεράκι του γιου της. Tην ανάρτηση σχολίασαν φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού όπως και απλοί ακόλουθοι, εκφράζοντας τις ευχές αλλά και τον ενθουσιασμό τους για τον ερχομό του μικρού στον κόσμο όπως και την ανακοίνωση του ονόματός του. «Αγαπώ το όνομα Wold Webster», έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος σχολίασε «Επέλεξε ένα τόσο γλυκό όνομα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA