Μενού
  • Α-
  • Α+

Το οριστικό τέλος της από τα μουσικά δρώμενα, ανακοίνωσε η Σινέντ Ο' Κόνορ, η οποία απέδωσε την απόφασή της αυτή στην αδυναμία της να ξεπεράσει την απώλεια του γιου της, Σέιν, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο, αυτοκτόνησε σε ηλικία 17 ετών. «Τίποτα δεν έχει νόημα πια», έγραψε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.  

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: To δώρο που της έκανε ο Αλμπέρτο Μποτία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία έπασχε και στο παρελθόν από κατάθλιψη, ανέφερε πως «δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά κάτι, για το οποίο θα τραγουδήσω», ούσα βυθισμένη στη θλίψη, όπως και ο πατέρας του αυτόχειρα, Ντόναλ Λάνι.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε αναγράψει πως σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της, λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία του γιου της, όμως, ένα μήνα αργότερα, δείχνει να έχει βρει ψυχικές δυνάμεις, τουλάχιστον για να συνεχίσει τη ζωή της. Ωστόσο, όπως επισημαίνει, δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή και να ερμηνεύσει τις επιτυχίες της.

Με μία δημοσίευσή της στο Twitter, η τραγουδίστρια ενημέρωσε το κοινό της πως δεν θα τη δει ποτέ ξανά να τραγουδάει: «Απλά για να σας ενημερώσω, οι υπαινιγμοί για πιθανές εμφανίσεις μου φέτος ή τον επόμενο χρόνο ή γενικά κάποια στιγμή είναι λανθασμένοι. Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά κάτι, για το οποίο θα τραγουδήσω», έγραψε η Σινέντ Ο' Κόνορ.

https://twitter.com/OhSineady/status/1492551006428798987?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA