Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/3) στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση της με τον Αρη Σοϊλέδη, τη συμμετοχή του στο Survivor, τη ρομαντική ρπόταση γάμου που της έκανε, ενώ αποκάλυψε ότι θα παντρευτούν μετά το ριάλιτι επιβίωσης. H λαμπερή παρουσιάστρια που συμμετέχει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», μίλησε για τον Άρη Σοϊλέδη, σχολίασε τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και τα μηνύματα που της έρχονται με τους παίκτες που αποχωρούν.

«Εγώ έλεγα να πάει ο Άρης στο Survivor. Είχαμε κάνει μία συζήτηση μήπως να πάμε μαζί αλλά η δική μου περίπτωση δεν προχώρησε, αν με έπαιρναν θα πήγαινα» δήλωσε, ενώ ανέφερε ότι είναι περήγανε για την πορεία του στο παιχνίδι, σημειώνοντας ότι τον παρακολουθεί ανελλιπώς. Αποκάλυψε ακόμη ότι ο αγαπημένος της «χτύπησε» τατουάζ το πρόσωπό της στο μπράτσο του μόλις στα δύο χρόνια του δεσμού τους.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Χρήστος Δάντης έστειλε μήνυμα στην Ασημίνα και το Twitter διχάστηκε

«Ο Άρης έκανε πριν από δύο χρόνια τατουάζ το πρόσωπό μου στο χέρι του. Όταν είδα το τατουάζ λίγο τρόμαξα. Μου είπε ότι δεν θέλω να σε αγχώνει αυτό, το έκανα επειδή δεν έχω αγαπήσει ποτέ ξανά έτσι στη ζωή μου, οτιδήποτε και αν συμβεί μεταξύ μας, θέλω να σου αποδείξω ότι αυτό θα το έχω πάντα πάνω μου. Έχουμε κάνει ακόμα ένα μαζί στο ίδιο σημείο με τα αρχικά μας».

Η Μαρία Αντωνά έδωσε λεπτομέρειες για την εντυπωσιακή πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της και για το δαχτυλίδι που ήρθε κυριολεκτικά «εξ’ ουρανού». Τέλος, αποκάλυψε τα άμεσα σχέδιά της για τον γάμο της, αλλά και τα όνειρά της για το μέλλον.

«Είχα μείνει έκπληκτη, δεν απάντησα αλλά το πήρα το δαχτυλίδι. Εντάξει, “Ναι” είπα, δεν χρειάστηκε βέβαια να το πω, αλλά το ένιωσα. Δεν απάντησα αλλά ήταν όλα πολύ συγκινητικά. Δεν έχω απαντήσει ακόμα και δεν με ρώτησε ξανά. Οργάνωσε ένα σαν boat event το οποίο έγινε σε ένα σκάφος νότια της Αθήνας. Ουσιαστικά πήγαμε για να βρούμε κάποιους φίλους που είχε να μιλήσει για δουλειά. Βέβαια εγώ τα είχα καταλάβει σχεδόν όλα, αλλά μέχρι εκεί που έφτασα έκανα ότι δεν καταλαβαίνω.

Ο Άρης έχει ένα πράγμα το οποίο το βλέπω και μέσα στο παιχνίδι. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να πει ψέματα. Το μόνο που δεν είχα καταλάβει ήταν πώς θα έρθει το δαχτυλίδι το οποίο ήρθε τελικά με ένα drone», είπε η Μαρία Αντωνά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA