Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έφη Ρασσιά, η τηλεοπτική «Βάλια» από το «Καφέ της Χαράς», μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης (8/3) για το κίνημα #MeToo, περιγράφοντας περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης συναδέλφου της από σκηνοθέτη, το οποίο έλαβε χώρα μπροστά της.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Πηλιχού: Η δύσκολη συνεργασία με τον Φιλιππίδη και η κοροϊδία του Λιάγκα που την εξόργισε

«Γνωστός σκηνοθέτης - δε θέλω να δοθεί έκταση γιατί δε βγήκε η ίδια να το πει - σε οντισιόν αφού τελείωσε, "κόλλησε" στον τοίχο συνάδελφο βοηθώντας την να βάλει το παλτό της. Όταν προσπάθησε να ξεφύγει, της κλείνει το μάτι και της λέει "δεν τον θες πολύ τον ρόλο, ε;"», περιέγραψε η Έφη Ρασσιά.

Στη συνέχεια είπε πως στο παρελθόν είχε συναντήσει τυχαία στο δρόμο τον Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Περπάταγα μια μέρα στην 3η Σεπτεμβρίου και έπρεπε να περάσω ένα στενό και εκείνη την ώρα ερχόταν με τη μηχανή. Σταματάω, με βλέπει, φρενάρει και κάνει μια ιπποτική κίνηση να περάσω. Μα τι ιππότης, είπα. Τελικά, η υποκριτική παιδεία βοηθάει να το παίζεις κύριος».

Σε ερώτηση εάν θα αναλάμβανε την υπεράσπιση ενός ατόμου με κατηγορίες όπως αυτές που βαραίνουν τον Δημήτρη Λιγνάδη δεδομένου ότι η ίδια έχει σπουδάσει Νομική, η Έφη Ρασσιά απάντησε ότι «Εάν έρθει και μου πει ο άλλος τα αίσχη, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τον αναλάβω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA