Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με αφορμή τη συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη σε ερασιτεχνική παράσταση στον Πύργο Ηλείας η Νικολέτα Βλαβιανού τόνισε πως είναι αδικία αυτό που συμβαίνει με τον γνωστό ηθοποιό δεδομένου ότι δεν κατηγορείται για ποινικά αδικήματα.

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης: Ακυρώθηκε παράσταση που συμμετείχε στον Πύργο

«Εγώ τα βλέπω λίγο άδικα όλα αυτά γιατί δεν έχει κατηγορηθεί, δεν υπάρχει μήνυση αυτή τη στιγμή. Ας μη γίνει κυνήγι μαγισσών όλο αυτό το πράγμα γιατί χάνουν τη δυναμική τους τα σοβαρά θέματα, τα οποία είναι και τα ποινικά. Τι γνωρίζει όλη η Ελλάδα; Σιγά πια. Εδώ δε γνωρίζει άλλα κι άλλα η Ελλάδα. Σιγά τη χώρα. Δε γνωρίζω αν ο χώρος είναι έτοιμος να δεχτεί πίσω τον Παύλο Χαϊκάλη, δεν το ξέρω», είπε αρχικά η Νικολέτα Βλαβιανού και συνέχισε:

«Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, μη μπλεκόμαστε στα πόδια της. Κάθε πράγμα είναι διαφορετικό, μην τα βάζουμε όλα μαζί. Και ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης δεν έχουν κατηγορηθεί για ποινικά αδικήματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA