Μενού
  • Α-
  • Α+

Τι κι αν το Instagram του έχει κλείσει τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς του; Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να φτιάχνει νέους. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επέστρεψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης πριν από περίπου ένα μήνα και ανακοίνωσε πως θα τρέξει ένα τεράστιο giveaway για τους followers του.

Κάτι τέτοιο είχε κάνει πριν από λίγους μήνες, όταν δημιούργησε ένα νέο λογαριασμό στο Instagram και μοίρασε 45.000 ευρώ μετρητά στους νέους ακόλουθούς του. Αυτή τη φορά, όμως, το giveaway είναι ακόμη μεγαλύτερο. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του, από τον διαγωνισμό θα προκύψουν συνολικά οκτώ τυχεροί ακόλουθοι. Ο πρώτος θα κερδίσει 20.000 ευρώ, οι επόμενο έξι από 5.000 ευρώ, ενώ ο τελευταίος τυχερός της κλήρωσης θα κάνει δικό του ένα μεταχειρισμένο Jeep Grand Cherokee Hemi 5,7L μοντέλο του 2009.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Μοίρασε τα 45.000 ευρώ στο Instagram σε 10 δευτερόλεπτα

Συνολικά μιλάμε για ένα ποσό που φτάνει τις 50.000 ευρώ συν το αυτοκίνητο, το οποίο θα δώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλους στα οκτώ άτομα που θα προκύψουν από τον διαγωνισμό του Instagram. Όπως ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το giveaway ξεκινάει από την Τρίτη 15/3 και μετά, με την προϋπόθεση ότι ο λογαριασμός θα φτάσει τους 300.000 followers. Αυτή τη στιγμή στο προφίλ του υπάρχουν 145 χιλιάδες ακόλουθοι, οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς.

Τέλος, όπως αναφέρεται η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης θα ανακοινωθεί αφού ξεκινήσει ο διαγωνισμός. Για να πάρει τώρα κάποιος μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνει like στην ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram, να ακολουθήσει τον λογαριασμό του και να κάνει tag τρεις φίλους του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA