Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους ζήτησε η Ελένη Ράντου, μιας και μια φίλη της βρέθηκε χτυπημένη σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, με την ίδια να αναζητά το τι πραγματικά έχει συμβεί. Η αγαπημένη ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης χρησιμοποιεί αρκετά τα social media και κατά καιρούς ζητά και τη βοήθεια των ακολούθων της για διάφορα θέματα.

Πριν από λίγες ώρες και συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου (19/3), η Ελένη Ράντου μίλησε για ένα συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, όπου μια φίλη της βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο, με την υγεία της να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η Ελένη Ράντου έκανε έκκληση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, για βοήθεια, μιας και η ίδια αναζητά να μάθει το τι ακριβώς συνέβη και κατέληξε η φίλη της να είναι χτυπημένη στο έδαφος στην οδό Πλάτωνος και Φιλαρέτου. Χαρακτηριστικά, στη σχετική της δημοσίευση η Ελένη Ράντου γράφει:

«Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία στην Καλλιθέα. Ώρα συμβάντος 12- 1 το μεσημέρι. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επειδή δεν γνωρίζουμε πως έγινε, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει. Παρακαλώ κοινοποιήστε!"

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA