Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί και για τον τρόπο που το αντιμετώπισε, ενώ αναφέρθηκε στη «Φάρμα» και στη σχέση της με τα παιδιά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει αλλά και για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα».

«Εχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος και εκείνη την στιγμή και την επόμενη ημέρα. Ενημέρωσα την δισκογραφική εταιρεία που ήμουν για τον άνθρωπο που με παρενόχλησε σεξουαλικά που έτυχε να είναι και παραγωγός μου. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Όταν κάποια γυναίκα βρει τη δύναμη για να μιλήσει θα το κάνει, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο», είπε αρχικά.

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη: Δε με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ

Για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», ανέφερε: «Την απόφαση να μπω στη "Φάρμα" την πήρα με χαρά, ο τραυματισμός μού στοίχισε και βγήκα νωρίς. Ηταν κάτι που το ήθελα πολύ. Αν δεν είχα τραυματιστέι θα είχα μείνει πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια τόνισε για την σχέση με τα παιδιά της: «Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, είναι 8 ο μικρός και 17 ο μεγάλος. Δεν με έχουν δει στη “Φάρμα” ούτε καν σε μονομαχία. Εχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, ό,τι και να έβλεπαν θα ήταν φυσιολογικό. Εγώ δεν νιώθω και ποτέ δεν ένιωσα αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για την σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί; Ενιωσα ζήλια και πολύ κακία οπότε όλα τα είδα και μου άρεσε στη ‘Φάρμα’».

Τέλος, για τα προβλήματα της υγείας της αποκάλυψε: «Είχα διαταραχή πανικού, δική μου απόφαση ήταν να πάω σε ψυχίατρο για να πάρω φαρμακευτική αγωγή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA