Μενού
  • Α-
  • Α+

Γενέθλια για την τηλεοπτική «Ζήνα», Λούσυ Λόουλες, η οποία την Τρίτη 29/3 γίνεται 54 ετών και αποδεικνύει αν μη τι άλλο ότι ο χρόνος είναι και αυτός μεγάλος θαυμαστής της. 21 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς «Ζήνα, η πριγκίπισσα του πολέμου» που εκτόξευσε τη φήμη της διεθνώς, η ηθοποιός είναι εξίσου γοητευτική και πρωτίστως, «φυσική», σε αντίθεση με πολλές σταρ του Χόλιγουντ που το παρακάνουν με τις πλαστικές.

Διαβάστε ακόμη: Triple H: Ο θρύλος του WWE αφήνει το ρινγκ λόγω προβλήματος στην καρδιά

Όποτε την έχουν ρωτήσει ποιο είναι το μυστικό της, η ίδια απαντά με μεγάλη δόση χιούμορ «προσπαθώ να μένω μακριά από το ψυγείο, απλά μείνετε και εσείς μακριά από το ψυγείο», ενώ έχει δηλώσει πως όσο έπαιζε στη σειρά κάτω από τη στολή της πριγκίπισσας του πολέμου κρύβονταν κοιλιακοί, αποτέλεσμα της γυμναστικής και διατροφής που ακολουθούσε τότε.

Η Λουσίλ Φράνσις Ράιαν, όπως είναι το κανονικό της όνομα, γεννήθηκε το 1968 στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός σε ηλικία μόλις 10 ετών σε μιούζικαλ, ενώ το 1989 κέρδισε στο διαγωνισμό ομορφιάς Mrs New Zealand. Το "Λόουλες" είναι το επίθετο του πρώτου συζύγου της, τον οποίο παντρεύτηκε το 1988, απέκτησαν μια κόρη, αλλά χώρισαν το 1995.

Το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς έκανε πρεμιέρα η «Ζήνα» στην τηλεόραση, η οποία δεν άργησε να ξεπεράσει ακόμα και το «Baywatch» - που σάρωνε τότε - σε τηλεθέαση στις Ηνωμένες Πολιτείες και διήρκεσε για έξι τηλεοπτικές σεζόν. Η σειρά προβλήθηκε με επιτυχία σε περισσότερες από 120 χώρες ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας, αφήνοντας τη σφραγίδα της στη διεθνή ποπ κουλτούρα και ανοίγοντας το δρόμο για να ακολουθήσουν πολλές άλλες σειρές με γυναίκες πρωταγωνίστριες που «καθάριζαν» μόνες τους χωρίς να έχουν ανάγκη κάποιον άντρα. 

Και να σκεφτεί κανείς ότι η Λούσυ Λόουλες δεν ήταν καν στις τρεις πρώτες επιλογές των παραγωγών για το ρόλο. Απλά όταν όλες οι υποψήφιες ηθοποιοί τον απέρριψαν, ο Ρομπ Τάπερτ τη σκέφτηκε ως «λύση ανάγκης» επειδή εκείνη είχε κάνει πρόσφατα guest στην αδελφή - σειρά «Ηρακλής». Η επιλογή τους βγήκε σε καλό και σε προσωπικό επίπεδο αφού οι δυο τους ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν το 1998, ενώ έχουν αποκτήσει και δύο γιους.   

https://www.instagram.com/p/BwZb94uDLTR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρά το γεγονός ότι οι σκηνές δράσης ήταν το σήμα - κατατεθέν της σειράς «Ζήνα», σε συνεντεύξεις της η Λούσυ Λόουλες έχει ξεκαθαρίσει πως τις σιχαινόταν και γι’ αυτό το λόγο φρόντιζε πάντα να είναι όσο πιο καλή γίνεται, ώστε να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα. 

Από το 2019 μέχρι σήμερα πρωταγωνιστεί στη σειρά μυστηρίου «My Life is Murder», η οποία προβάλλεται από την αμερικανική συνδρομητική streaming υπηρεσία, Acorn TV, η οποία προσφέρει τηλεοπτικό πρόγραμμα από χώρες, όπως - μεταξύ άλλων - Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Η σειρά μετράει δύο σεζόν και έχει ανανεωθεί για - τουλάχιστον - μία ακόμα σεζόν με τη Λόουλες να δηλώνει πως η ηρωίδα που υποδύεται, Αλέξα Κρόου, είναι πιο κοντά στον αληθινό χαρακτήρα της από οποιοδήποτε άλλο ρόλο έχει υποδυθεί στην καριέρα της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA