Μενού
  • Α-
  • Α+

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην 94η τελετή των βραβείων Οσκαρ έχει μονοπωλήσει το διαδίκτυο, με τα σχόλια στο Twitter να παίρνουν «φωτιά» τις τελευταίες ώρες. Την αίγλη της βραδιάς επισκίασε το ντροπιαστικό περιστατικό ανάμεσα στον Γουίλ Σμιθ και τον Κρις Ροκ, όταν ο πρώτος χαστούκισε τον κωμικό για ένα προσβλητικό αστείο που έκανε για τη σύζυγό του.

Ο Κρις Ροκ ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre και άρχισε να λέει κάποια αστεία για τους παρευρισκόμενους, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις απονομές. Όταν, όμως, αναφέρθηκε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ και στο κούρεμά της -το οποίο έχει γιατί πάσχει από αλωπεκία- ο Αμερικανός ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και τον χαστούκισε ενώ μετά του φώναξε να «μην βάλει ξανά στο γ@@@@@@ο στόμα του το όνομα της συζύγου του».

Διαβάστε ακόμη: Γουίλ Σμιθ: Στη «δίνη του κυκλώνα» ο ηθοποιός – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Ροκ

Ο κόσμος αντέδρασε αμέσως και αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν την αντίδραση του Γουίλ Σμιθ και καταδικάζουν το άκομψο αστείο του Κρις Ροκ, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι αντέδρασε πολύ σωστά.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Παρόλα αυτά, χρήστες του Twitter θυμήθηκαν πως ο Γουίλ Σμιθ είχε πει ένα παρόμοιο… αστείο για έναν άνθρωπο χωρίς μαλλιά και γράφουν πως ο Αμερικανός ηθοποιός έχει κοροϊδέψει παλαιότερα κάποιον με αλωπεκία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA