Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ελλάδα έχει γυρίσει πλέον η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και αρκετές μέρες και το βράδυ της Τρίτης (29/3) η κάμερα της εκπομπής Πρωινό την εντόπισε σε εστιατόριο των βορείων προαστίων να τρώει μαζί με τη μητέρα της και τον Snik. Στην παρέα τους ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου αν και εκείνη έφυγε νωρίτερα.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Γερονικολού: «Έχω συγχωρήσει τον Γιώργο Κιμούλη, δεν είμαι εγώ η δυστυχισμένη τώρα»

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik να έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, όμως, διατηρούν άριστες σχέσεις. Κατά την έξοδό τους από το εστιατόριο, όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον Snik αν είναι και πάλι μαζί, εκείνος του απάντησε με χιούμορ, «Πολλά ρωτάς. Δεν σου λέω, γιατί πας και τα λες».

Από μεριάς της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν ρωτήθηκε για τον Snik και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν και πάλι μαζί, η ίδια απάντησε: «Καλό παιδί είναι ο Δημήτρης, δόξα τω Θεώ. Μωρέ, δεν πάνε να γράφουν ό,τι θέλουν;».

Τέλος, όσον αφορά τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στο GNTM όπου ακούγεται ότι θα είναι και πάλι και η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση. Αρκέστηκε, όμως, στο να πει ότι «Επέστρεψα στην Ελλάδα, δεν φτάνει αυτό; Εγώ, πάντως, δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον οποιονδήποτε και αυτό έχει μεγάλη σημασία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA