Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα Κακά Κορίτσια έδωσαν συνέντευξη στο OPEN και αποκάλυψαν πως δέχτηκαν bullying για τα κιλά τους, ενώ αναφέρθηκαν και σε ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Κορομηλά. Το συγκρότημα μοιράστηκε στιγμές του από την εποχή που πρωταγωνίστησε, τη δεκαετία του ‘90. 

Για τις χρηματικές απολαβές, οι ίδιες σχολίασαν: «Τα ποσά που παίρναμε εκεί την εποχή δεν ήταν εξωφρενικά πάντα δια τρία». Για το bullying που έχουν δεχτεί αναφορικά με τα κιλά τους: «Γινόταν ένα μεγάλο bullying με τα κιλά, ότι “τα Κακά Κορίτσια πάχυναν”. Δεν θα ξεχάσω μια φορά σε ένα γύρισμα με την Ρούλα Κορομηλά που μπήκα μέσα και με έπιασε τέτοια στεναχώρια, μαύρισε η ψυχή μου. Μας είπε “κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαΐ σας”. Ήταν πολύ σκληρό το bullying τη δεκαετία του ’90 με τα κιλά». «Η σχέση μας με το κοινό είναι μαγική γιατί λείπουμε αρκετά χρόνια από το προσκήνιο. Ο κόσμος στο δρόμο μας λέει ότι του θυμίζουμε νοσταλγία, μας ρωτάνε πάντα για το πώς ήταν εκείνη η δεκαετία», ανέφεραν τα Κακά Κορίτσια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA