Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ, οι οποίοι χώρισαν το 2016 και πλέον βρίσκονται στα δικαστήρια. Ο γνωστός ηθοποιός μήνυσε την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση κι αξιώνει αποζημίωση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι εκατέρωθεν κατηγορίες σοκάρουν κι ο ένας εκθέτει ανεπανόρθωτα τον άλλο με τα όσα κατατίθενται στο δικαστήριο. Χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα που είχε στείλει στο παρελθόν ο Τζόνι Ντεπ σε επί χρόνια φίλο του γείτονά του.

Χθες, Τετάρτη, ο Isaac Baruch κατέθεσε στο δικαστήριο και στη διάρκεια της εξέτασής του από τη δικηγόρο της Χερντ, Elaine Bredehoft, αποκαλύφθηκαν μηνύματα από τον Οκτώβριο του 2016 ανάμεσα στον Ντεπ και τον φίλο του. Ανάμεσα σε αυτά και ένα στο οποίο ο ηθοποιός αναφερόταν στο «σάπιο πτώμα» της πρώην συζύγου του.

Στο μήνυμα ο Ντεπ έγραφε ότι ελπίζει το πτώμα της Χερντ «να αποσυντίθεται στο γαμ... πορτ μπαγκάζ ενός Honda Civic». Ο Baruch επιβεβαίωσε την αποστολή του μηνύματος, λέγοντας: «Ναι, γράφτηκε». Ο Ντεπ έγραψε επίσης για τη Χερντ: «Αυτή η καρ... κατέστρεψε μια τόσο γαμ... καλή ζωή που είχαμε για λίγο».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Baruch φορτίστηκε συναισθηματικά κατά τη διάρκεια της εξέτασής του όταν μίλησε για το πώς οι καταγγελίες της Χερντ επηρέασαν τον Τζόνι Ντεπ και όσους βρίσκονται κοντά στον ηθοποιό. «Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι σωστό αυτό που έκανε και αυτό που συνέβη σε τόσους πολλούς ανθρώπους που επηρεάστηκαν από αυτό. Είναι τρελό το πώς αυτό συνέβη», είπε.

«Γνωρίζετε αν ο Ντεπ άσκησε ενδοοικογενειακή βία εναντίον της Άμπερ Χερντ;» τον ρώτησε η δικηγόρος με τον φίλο του ηθοποιού να απαντά μετά από μια παύση: «Ποτέ δεν είδα ή ήμουν μάρτυρας σε οποιαδήποτε τέτοια κατηγορία. Ποτέ».

Ο 58χρονος Ντεπ μηνύει την 35χρονη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από ένα άρθρο που έγραψε το 2018 για την Washington Post, στο οποίο αποκαλεί τον εαυτό της επιζήσασα ενδοοικογενειακής βίας. Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας The Rum Diary, χώρισε τον Μάιο του 2016, όταν η Χερντ ζήτησε να επιβληθούν περιοριστικοί όροι για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι την κακοποιούσε. Ο Ντεπ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και το πρώην ζευγάρι πήρε τελικά διαζύγιο εξωδικαστικά τον Αύγουστο του 2016.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA