Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή Love It για το ελληνικό #MeToo και τις καταγγελίες που έγιναν τον τελευταίο χρόνο στο χώρο του θεάτρου, λέγοντας πως το ίδιο πρέπει να γίνει και στο χώρο του τραγουδιού, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές μετά τη δεύτερη αναγκαστική διακοπή κύησης

Διαβάστε ακόμη: Ορέστης Τζιόβας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αυταρχικός - Δεν έπεσα και από τα σύννεφα, δεν υπήρχε καλή εικόνα»

Για το #MeToo η Ζωή Παπαδοπούλου είπε ότι «Προφανώς αυτό υπάρχει και στον χώρο του τραγουδιού, κανείς δεν είναι άγιος. Είναι σημαντικό να ανοίξουν τα στόματα και να μη φοβόμαστε. Είναι πολύ θαρραλέο αυτό που συνέβη στο θέατρο αυτό και ενώθηκαν όλοι. Αυτό χρειάζεται να συμβεί και στον χώρο του τραγουδιού, αλλά εδώ δεν ενωνόμαστε τόσο, είναι πιο ατομικό άθλημα».

Όσον αφορά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ίδια μετά τη δεύτερη αναγκαστική διακοπή κύησης ανέφερε ότι «Ήταν μία δύσκολη περίοδος που βέβαια, δόξα τω Θεώ, δεν είχε συνέχεια, εννοώ με εξετάσεις και με όλα αυτά που κάνουμε πάντα οι γυναίκες, δεν ανακαλύψαμε κάτι επιπλέον που σημαίνει ότι όλα βαίνουν καλώς, αλλά είναι σημαντικό να μην είναι πια στερεότυπα να μιλάμε για αυτά που είναι απόλυτα φυσιολογικά».

Δεν έκρυψε πως «Στην αρχή μου ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Βέβαια επειδή έχω έναν τέτοιο σύντροφο, το ξεπέρασα πολύ γρήγορα. Ήταν μεγάλο στήριγμα. Εγώ κατά καιρούς κάνω και ψυχοθεραπεία. Όλα αυτά είναι σημαντικά. Εκείνη τη στιγμή που συμβαίνει και όταν είσαι στον γιατρό και σου λέει κάτι τέτοιο, αλλά εσύ περιμένεις κάτι άλλο, εκεί τα χάνεις. Αλλά μετά σκέφτεσαι ότι οκ, πάμε παρακάτω, προχωράμε, αυτό είναι η ζωή. Ένα μωράκι εξακολουθεί να βρίσκεται στα σχέδιά μας και βέβαια, αν είναι να έρθει, θε να ‘ρθει», δήλωσε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA