Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Kailia Posey, το μικρό κορίτσι που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι σόου «Toddlers and Tiaras» έβαλε τέλος στη ζωή της σε ηλικία 16 ετών, όπως αναφέρει η οικογένειά της σε ανακοίνωσή της. «Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έφυγε. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα», έγραψε η μητέρα της, Marcy Posey Gatterman, σε ανάρτησή της, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της κόρης της.

Διαβάστε ακόμη: Καλλιστεία Miss World 2021: Η Πολωνή Καρολίνα Μπιούλεσκα είναι η ομορφότερη γυναίκα στον πλανήτη

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMKDeliz%2Fposts%2F10227114936530431&show_text=true&width=100%

«Πήρε τη βιαστική απόφαση να δώσει τέλος στην επίγεια ζωή της» αναφέρει επίσης η μητέρα της, σύμφωνα με το TMZ. «Κέρδισε αμέτρητα στέμματα και τρόπαια, αφού διαγωνιζόταν στα καλλιστεία σε όλη της τη ζωή… Το ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ταλέντο της ως ακροβάτισσα είχε ήδη οδηγήσει σε επαγγελματικές προτάσεις για δουλειά σε περιοδείες και πρόσφατα είχε επιλεγεί να γίνει μαζορέτα στο γυμνάσιό της», ανέφερε η οικογένεια του κοριτσιού.

Η οικογένεια της Kailia ανέφερε ακόμα ότι είχε μεγάλη αγάπη για την αεροπορία και όνειρό της ήταν να γίνει πιλότος.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Να σημειωθεί ότι η Kailia Posey εμφανιζόταν, όταν ήταν παιδί, στη ριάλιτι εκπομπή «Toddlers & Tiaras» του TLC, που παιζόταν από το 2009 μέχρι το 2013 και συμμετείχαν οικογένειες που προετοίμαζαν τα παιδιά τους να διαγωνιστούν σε καλλιστεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA