Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυλαία έπεσε στη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπουλούμπαση έπειτα από έξι χρόνια. Η τραγουδίστρια και ο κομμωτής έληξαν τη συνεργασία τους και το ανακοίνωσε ο τελευταίος μέσα από το Instagram του, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τους λόγους που οι δυο τους σταμάτησαν να συνεργάζονται. Στην ανάρτησή του την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία της τραγουδίστριας, ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως κρατάει μόνο τις όμορφες στιγμές.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Ο Μανώλης Κονταρός αναρωτήθηκε πότε θα την παντρέψει - Η αμηχανία της τραγουδίστριας

https://www.instagram.com/p/CdOikEdD_WB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μετά από 6 χρόνια συνεργασίας με την Δέσποινα Βανδή θα ήθελα να ανακοινώσω τη διακοπή αυτής της συνεργασίας ….. Επειδή είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος θέλω να κλείσει αυτός ο κύκλος εδώ κρατώντας μόνο τις όμορφες στιγμές!! θα ήθελα να ευχαριστήσω το beauty team ….την ενδυματολόγο @_e_llena & την make up artist @nakopoulouvaso για τις όμορφες εικόνες που δημιουργήσαμε ….Καλή συνέχεια και καλό Καλοκαίρι σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA