Μενού
  • Α-
  • Α+

Το όνομα της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ακούγεται όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα. Από τη μία έχουμε το «πράσινο φως» του ΑΝΤ1 για να αναλάβει εκπομπή με τη νέα σεζόν μαζί με την Κατερίνα Στικούδη, ενώ από την άλλη ήρθε η επιβεβαίωση της σχέσης της με τον παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ζευγάρι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας - Αντέδρασε η πρώην σύντροφός του

Όσο, όμως, τα media ασχολούνται με το όνομά της, η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της, ενώ χαλαρώνει και στο υπέροχο σπίτι που διατηρεί στην περιοχή της Ακρόπολης. 

https://www.instagram.com/p/CFz703Mn6EK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό πολυτελές διαμέρισμα, το οποίο η influencer και επιχειρηματίας έχει διακοσμήσει με το προσωπικό της στιλ. Ο χώρος είναι μίνιμαλ και cozy, ενώ υπάρχουν αρκετοί πίνακες ζωγραφικής, αλλά και μαξιλάρια σχεδόν σε όλα τα έπιπλα. 

https://www.instagram.com/p/CGFoUpxnz7y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CH54_4yH6HC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον αφορά το υπνοδωμάτιό της, κυριαρχεί το γκρι και το ροζ, ενώ στο σαλόνι τα χρώματα είναι λευκό, γκρι και μουσταρδί. Αυτό που ξεχωρίζει πάντως είναι με διαφορά η βεράντα της, η οποία είναι λες και βγήκε από κάποια ταινία.

Η Παναγιώταρου έχει βάλει σαλόνι, τραπεζάκι, καρέκλες, φωτάκια, φυτά και ξύλα μπαμπού, μετατρέποντάς το σε ένα tiki bar. Σίγουρα τις καλοκαιρινές βραδιές αποκτά έξτρα ενδιαφέρον. 

https://streamable.com/b9xba7
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA