Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελληνική αύρα θα αποπνέει το απόγευμα της Τρίτης (24/5) το Φεστιβάλ των Καννών, καθώς στο κόκκινο χαλί θα βρεθεί ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος θα δώσει το παρών με την ταινία της Εύης Καλογηροπούλου «Στον Θρόνο του Ξέρξη».

Διαβάστε ακόμη: Kate Moss: Θα καταθέσει στη δίκη του Johnny Depp εναντίον της Amber Heard

Η ταινία της Εύης Καλογηροπούλου «Στον Θρόνο του Ξέρξη» δημιουργήθηκε ύστερα από ανάθεση του Onassis Culture, ενώ γεύση από αυτή είχαμε πάρει πέρυσι κατά την ιδιαίτερη προβολή του έργου «Ανήκω σε Μένα» στο Πεδίο του Άρεως. 

Στην ταινία «Στον Θρόνο του Ξέρξη» ο Γιώργος Μαζωνάκης φοράει την εργατική φόρμα, με φόντο την εργασιακή δυστοπία των ναυπηγείων του Περάματος.

https://www.instagram.com/tv/Cd0k7ajIqfC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cdy0HY0L-p7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο τραγουδιστής φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την παρουσία του στο Φεστιβάλ των Καννών, καθώς τις τελευταίες ημέρες τον έχουμε δει στο Instagram να ανεβάζει φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του για το κόκκινο χαλί

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA