Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Britney Spears έχει προκαλέσει την ανησυχία των θαυμαστών αφού δημοσίευσε «την ίδια» γυμνή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Μοιράζοντας μια νέα ανάρτηση το Σάββατο, η 40χρονη τραγουδίστρια, άφησε λίγα πράγματα στη φαντασία καθώς στεκόταν εντελώς γυμνή μπροστά σε ένα παράθυρο και χρησιμοποίησε τα χέρια της για να καλύψει το στήθος της. Με ένα κόκκινο emoji με καρδιά να καλύπτει την ευαίσθητη περιοχή, η Britney κοίταξε τον φωτογραφικό φακό καθώς πόζαρε για το στιγμιότυπο.

Πολλοί θαυμαστές έσπευσαν στην ενότητα σχολίων του τελευταίου στιγμιότυπου της αγαπημένης τραγουδίστριας για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους, με κάποιους να την καλούν να «αλλάξει» το περιεχόμενό της. «Δεν είναι η ίδια φωτογραφία... αυτή είναι η φωτογραφία με κόκκινη καρδιά», έγραψε η Britney στη λεζάντα για να αποτρέψει τους ακόλουθούς της από το να επικρίνουν το στιγμιότυπο της.

Αλλά οι ακόλουθοί της και οι θαυμαστές της πήγαν στην ενότητα σχολίων, καλώντας την σταρ να σταματήσει να μοιράζεται γυμνές φωτογραφίες.

«Γιατί;;;;; Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό», είπε ένας.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Καθημερινά το ίδιο πράγμα».

«Θεέ μου πάλι; ΣΤΟΠΠΠΠΠΠΠΠΠ», είπε ένας τρίτος.

Ο τέταρτος συνέχισε παρακαλώντας: «Μπορούμε να πάρουμε ένα διαφορετικό σύνολο φωτογραφιών, παρακαλώ. Απλά για να το αλλάξουμε».

Ενώ ένας πέμπτος πρόσθεσε: «Κορίτσι θα βάλεις ρούχα και θα έχεις ηθική! Δεν ήθελα να κάνω scroll μόλις τώρα και να δω έναν από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές γυμνό!».

«Όχι ΞΑΝΑ!! Φτάνει ήδη με τις γυμνές φωτογραφίες...» φώναξε ένας έκτος.

Αλλά ορισμένοι θαυμαστές της σταρ λατρεύουν την αφοβία της όταν πρόκειται να δημοσιεύσει ριψοκίνδυνα στιγμιότυπα.

«Σ 'αγαπώ απλά μοιράσου ό,τι θέλεις στο Instagram σου, ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι "εξοργίζονται"!! Love your life, σε υποστηρίζουμε", σχολίασε ένας θαυμαστής για να υποστηρίξει την τραγουδίστρια.

Ενώ ένας άλλος είπε: «Βασίλισσα του να είσαι ελεύθερος και να έχεις το δικό σου σώμα! Σε αγαπάμε.»

https://www.instagram.com/p/CeHCr2tuUGW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA