Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από όσα δήλωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» τη Δευτέρα (30/5) με αφορμή το κίνημα #MeToo, ο ίδιος θέλησε την Τρίτη (31/5) παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή να διευκρινίσει τι εννοούσε, ξεκαθαρίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προσβάλει τις γυναίκες. 

Διαβάστε ακόμη: Αλέκος Συσσοβίτης: Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί και εν αγνοία της ή συνειδητά

«Κοιτώντας το κι εγώ σήμερα καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε η παρεξήγηση. Να ζητήσω μία συγγνώμη αν η δήλωσή μου ήταν προσβλητική», είπε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Ζητώ συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκε η δική μου πρόθεση και η δική μου δήλωση γιατί εγώ δεν είχα κάτι τέτοιο κατά νου. Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στο γυναικείο φύλο, έχω πολύ μεγάλη αδυναμία. Κανένας άνδρας, γυναίκα, παιδί δεν πρέπει να χαίρει μιας προσβλητικής, κακοποιητικής και εγκληματικής συμπεριφοράς.

Άρα, το θεωρώ δεδομένο ότι το θέμα της βίας είτε είναι ψυχολογική είτε είναι σωματική, από μένα βγαίνει από την κουβέντα. Όλοι μας προκαλούμε συνειδητά ή ασυνείδητα, και οι άνδρες και οι γυναίκες, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου, αλλά δεν ήταν κακή η πρόθεσή μου και η τοποθέτησή μου απέναντι στο γυναικείο φύλο. Αυτό είναι βασικό για μένα», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Τέλος, ο Αλέκος Συσσοβίτης επεσήμανε ότι «δημιουργήθηκε παρεξήγηση καθαρή χθες και ώρα είναι να λυθεί. Προς Θεού, αν είναι δυνατόν, να τίθεμαι εγώ απέναντι στη βία και δη στη γυναίκα. Έχω μεγαλώσει με τέτοια ευαισθησία στο γυναικείο φύλο που δεν μου περνάει καν από το νου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA