Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το bullying που έχει δεχθεί στο επάγγελμά της, μίλησε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου η οποία το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show».

«Τώρα πια υπάρχει πληθώρα τραγουδιστών. Ανοίγεις το ραδιόφωνο και αναρωτιέσαι ποιος τραγουδάει. Δεν υπάρχει προσωπικότητα. Tα έχουν βάλει με τις τραγουδίστριες εδώ και χρόνια. Μπορεί η τραγουδίστρια να είναι πολύ καλύτερο παιδί και με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από κάποια που δουλεύει την ημέρα. Υπάρχει ταμπέλα. Νομίζω ότι έχω δεχτεί bullying έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι αυτή, το πάει το γράμμα. Εγώ δεν καταλάβαινα, μετά κατάλαβα. Δεν ήξερα αυτά τα ελληνικά αλλά τα έμαθα» είπε η Έλενα Γκρέκου και πρόσθεσε:

«Εγώ τραγουδίστρια και καλλιτέχνης είμαι μόνο το βράδυ. Θα σηκωθώ το πρωί κανονικά, θα μαγειρέψω, θα κάνω δουλειές στο σπίτι μου, θα πάω στη λαϊκή και θα κάνω ότι ένας καθημερινός άνθρωπος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA