Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ έφτασε στο τέλος με την ανακοίνωση της απόφασης των ενόρκων, η οποία έβαλε φωτιά σε YouTube και Twitter.

Διαβάστε ακόμη: Δίκη Johnny Depp - Amber Heard: «Είναι μία απόφαση οπισθοδρομική»

Οι ένορκοι δικαίωσαν τον Ντεπ, χαρακτηρίζοντας ψευδείς τους ισχυρισμούς της Χερντ και ορίζοντας να δοθεί στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων, 10 εκατομμύρια ως αποζημίωση και 5 εκατομμύρια για ηθική βλάβη, ενώ την ίδια στιγμή επιδίκασαν στην Αμπερ Χερντ 2 εκατομμύρια δολάρια ως ζημιές. 

Η δίκη ξεκίνησε στις 12 Απριλίου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου με τις τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων και ήταν μια δίκη που κυριολεκτικά παρακολούθησε όλος ο πλανήτης, ενώ όλο αυτό το διάστημα τα social media - και ειδικά το Twitter - είχαν «πάρει φωτιά» με τους χρήστες να παίρνουν κυρίως το μέρος του Τζόνι Ντεπ.

Γι΄ αυτό δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι και η τελευταία πράξη της δίκης συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων πάνω της με 3.5 εκατομμύρια χρήστες να παρακολουθούν live την ανακοίνωση της απόφασης των ενόρκων μέσα από το κανάλι «Law and Crime Network». Μάλιστα, μέχρι στιγμής 19 ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης, έχει «χτυπήσει» ένα ακόμη ρεκόρ, ξεπερνώντας τις 23.5 εκατομμύρια προβολές. 

Την ίδια στιγμή το hashtag #JusticeForJohnnyDepp έγινε το No. 1 trending παγκοσμίως στο Twitter, ενώ στην κορυφή βρέθηκαν και άλλα παρόμοια hashtags, μεταξύ των οποίων το #TruthWins.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA