Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες και για το παιδί που περιμένουν μίλησε ο Χρήστος Σαντικάι στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Παρασκευή (3/6), ενώ αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο περίεργο που του έχει ζητήσει αυτή την περίοδο.

Διαβάστε ακόμη: Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

«Είναι περίεργο το συναίσθημα με την εγκυμοσύνη της Λάουρας, είναι η πρώτη φορά που το βιώνω. Προσπαθώ να παίρνω και συμβουλές από ανθρώπους που το έχουν περάσει και εκείνοι για το πώς το διαχειρίστηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που και οι γονείς μου χάρηκαν που θα τους χαρίσουμε ένα εγγονάκι. Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ακόμα βιώνουμε κάποια πραγματάκια αν και δεν έχουν να κάνουν με την υγεία του μωρού ή της Λάουρας. Κάθε μέρα ανησυχώ, αλλά στο τέλος υπάρχει πάντα μια θετική σκέψη», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Παραδέχτηκε πως «έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, αλλά όχι χρονολογία» χωρίς ο ίδιος να θέλει να πει περισσότερα ούτε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού, εξηγώντας πως δεν του αρέσει που η σχέση τους έχει πάρει τόση δημοσιότητα αφού «δεν μου αρέσει να εκτίθεται η προσωπική μου ζωή», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αρκέστηκε στο να πει ότι το μωράκι τους θα έρθει στον κόσμο τον Οκτώβριο αν και σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» είναι αγόρι, ενώ αποκάλυψε και το πιο περίεργο που του έχει ζητήσει η Λάουρα Νάργες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: «χυμό αχλάδι και έψαχνα στην Αθήνα», είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA